SWEDISH SOLUTION MAGAZINE

Totalt 34 poster
Sida 1 av 4
1 2 3 4
15:29
Att äta varierat är bra för både vår kropp och hälsa men det kan även ha en stor påverkan på vår hudkvalitet. Hur pass stor effekt kosten har på huden är individuellt, men om du kämpar mot blemmor, acne, rynkor eller torr respektive fet hy så kan det vara värt att se över din kost.
16:35
När man pratar om dekolletage syftar man till nacke, hals och urringning. Där är huden tunn och känslig. Med åren kan området bli hängigt, missfärgat och rynkigt, speciellt om man inte tagit hand om sin hud väl. Idag berättar vi mer om det dekadenta dekolletaget och hur du ska göra för att ta hand om den känsliga huden på bästa vis.
16:39
Swedish Solution
Yogaövningar som ger tajtare hud med lyster. Om du upprepar övningarna 10 minuter per dag under två veckors tid bör du se skillnad.
14:22
Hör du till dem som planerat en resa till sydligare breddgrader under vintern för att undkomma lite av den värsta kylan här i Norden? Det låter ju inte helt fel med lite sol och bad för att ladda batterierna. De flesta packar ned receptfria läkemedel i sin necessär, man vet ju inte riktigt vilka åkommor man kan råka ut för! Frågan är dock - hur bra är dessa receptfria läkemedel, egentligen - för huden och vårt åldrande?
21:53
Ett antal studier har visat att stress kan påverka och ha effekt på vår hud och hur den åldras. Stressen påverkar också hur tjockt håret växer samt naglarnas kvalitet. Bland annat har man konstaterat att stress orsakar hjärtat att slå snabbare, stressen påverkar också hur snabbt vi andas och även kroppstemperaturen. Dessutom frigörs hormoner när vi stressar. Hormoner som inte är alltid är bra för kroppen. En naturlig fråga är därför hur symptomen påverkar vår hud och hur vi kan stävja den negativa effekten? Läs vidare och lär dig mer om hud och stress. Sist delar vi med oss av 10 tips på hur du boostar huden under stressiga tider, så att den inte åldras snabbare än du!
17:20
Tio citat om hudvård som inspirerar oss och irriterar oss; från kända och okända kvinnor .
13:26
Kosttillskott av kollagen har varit mycket omtalat de senaste åren. Varför är det så viktigt? Varför minskar kollagenet i kroppen? Hur kan man boosta sin kollagennivå genom maten? Vi guidar dig rätt och förklarar vad som händer med huden när du tar tillskott. Sist ger vi dig 8 snabba tips på hur du hjälper huden att boosta sitt kollagen för en jämn, fast och slät hud.
16:27
MediWrink Nightpatch är ett rynkplåster som hjälper din hud att återfuktas och ger den mer fyllighet samtidigt som huden jämnas ut så att synligheten av rynkor minskar. För att plåstret ska fungera behöver det verka på din hud under natten, cirka åtta timmar. Vi tar först några snabba frågor och svar om MediWrink därefter gör vi en djupdykning för att förklara hur rynkplåster fungerar och verkar för att de ska fungera och ge dig den effekt du vill på din hud.
12:45
Det har kommit ny forskning som visar att kroppens ämnesomsättning kan påverka hur bra håret mår, hur snabbt ditt hår växer och om du tappar det. I artikeln berättar vi om resultaten av forskningen som har publicerats i the Journal of Investigative Dermatology år 2017.
11:43
Sommar och sol är underbart. Efter att ha stängts in i tjocka, fuktiga och trånga skor -som i värsta fall luktar illa av fotsvett- får fötterna äntligen se dagens ljus. Solen sprider glädje. Sandaler, öppna skor och flip flop tas fram från garderobens mörkaste vrår. Men varning för den onda cirkeln! Passa på hälen så att dina hälar inte torkar ut och spricker. Vill du veta hur? Läs vidare...
Totalt 34 poster
Sida 1 av 4
1 2 3 4