SWEDISH SOLUTION MAGAZINE

Totalt 34 poster
Sida 4 av 4
1 2 3 4
23:10
Hudvårdande krämer i alla ära, men för att få en vacker hud behöver vi fylla på med rätt produkter inifrån. Alltså bra kost, rätt näring, vitaminer och mineraler. Allt hänger samman nämligen, inte hjälper det att putsa lacken på bilen med en dyr polish om bilens lack och underliggande lager rostar inifrån, detsamma gäller vår hud. För att förbättra hudens släthet är det alltså smart att undvika mat och livsmedel som huden inte mår bra av och dessutom maximera intaget av sådant som huden älskar. Läs våra 11 tips på mat som ger dig strålande fin hy.
13:58
Din hud och ditt ansikte visar din omgivning hur ung eller gammal du är. Ja, alltså inte din riktiga ålder utan hur ung du verkar vara - hur ungdomlig man uppfattar dig. Är domen från omgivningen din riktiga ålder? Bra i så fall. Men lite trist om ditt ansikte istället visar 10 år mer, eller hur? Forskning visar att huden påverkas av din livsstil, vad du utsätter den för. Det kan vara både yttre faktorer som ultraviolett strålning eller hög värme och inre faktorer som skadliga ämnen som du får i dig genom kosten och som orsakar inflammation i huden inifrån. Gemensamt för dessa faktorer är att de orsakar huden permanent skada så att den åldras och upplevs mindre ungdomlig. Skadan kanske inte syns genast utan framträder succesivt när huden blir mer slapp och mindre fast och elastisk. Vi har summerat några riskfaktorer så att du ska kunna agera och minimera riskerna med våra knep och tips för att hålla hudens visuella ålder låg, så att du ser yngre ut -eller om du är tävlingsinriktad kanske yngst ut-, för din ålder.
00:00
SwedishSolution
Ingen vill se gammal och grå ut? Nej, de flesta av oss vill ha en ungdomlig hy, oavsett ålder. Som tur är finns det knep. Wrinkle Twinkle har tagit fram en rutin för ansiktsmassage som passar dig som vill stimulera hudens föryngring. Du kör den några minuter varje morgon och varje kväll, så kommer din hud snart att se spänstigare ut, med mer plump, volym och lyster. På sikt masserar du bort dina rynkor och du få bort rynka efter rynka när hudens naturliga byggblock som till exempel kollagen och hyaluronsyra stimuleras och återskapas.
16:45
Swedish Solution
Visste du att huden är ett av din kropps största organ? Din hud väger hela 4 kg och tjockleken varierar mellan 1,5 till 4 millimeter. Hur du tar hand om din hud påverkar hur snabbt den åldras.
Totalt 34 poster
Sida 4 av 4
1 2 3 4