SWEDISH SOLUTION MAGAZINE

Totalt 34 poster
Sida 3 av 4
1 2 3 4
19:03
Få saker är väl så gulligt som fötterna på en nyfödd bebis. De är mjuka, smidiga och fina. Totala motsatsen till de fula, hårda, osexiga fötter som vi med ålder 30+ utvecklat under årens lopp. Fötterna gör ont, hälarna är torra, fula och hemska! Jag vill få tillbaka mina fina, fräscha fötter, men frågan är hur! Vad ska jag göra för att ta bort den torra, tjocka huden på hälen som både orsakar irritation och smärta? Många frågor behöver svar. Därför har vi gjort en djupdykning i problemet med torra hälar och hälsprickor, vad som orsakar dem och hur du kan ta bort dem själv hemma. Längst ner ger vi dig 10 tips som löser problemet med hur du blir av med torr hud, hälsprickor och sår på fötterna.
21:51
För ett antal år sedan började skönhetsterapeuter och professionella dermatologer utföra en ny typ av skönhetsbehandling på sina hudkliniker. Behandlingen kallades för Jontofores med hudföryngring, ansiktslyft och allmän rynkborttagning som resultat. Spännande tyckte vi! Men fortfarande känner inte många till hur behandlingen fungerar.
14:06
När vi hjälper huden att må bra är det en långsiktig investering i skönhet. Vi kan slippa en del rynkor och åldersfläckar bara genom att äta rätt. Huden kan se piggare ut och få mer lyster genom att vi får i oss rätt ämnen. Många livsmedel i våra matbutiker är utmärkta för att ta hand om vår hud här i vårt svenska klimat. Ta hand om din hud inifrån, med kostens hjälp!
13:15
En otrevlig aspekt av en snål diet är effekten på huden. Vi har gjort en lista på smart mat som kan hjälpa dig öka din fettförbränning och samtidigt ge dig en hälsosam hy med ungdomlig lyster.
14:08
Varje dag gör du mer än 150 omedvetna matval. Det rör sig om ”kryphåls val” som inte känns viktiga; som till exempel hur, när, var, och med vem du ska äta eller inte. Kanske du väljer att äta på en stor tallrik, i en stressig miljö, på fel tid, med personer som behöver dubbelt så mycket kolhydrater som du? Det är små men viktiga och omedvetna val, så kallade ”minnesförlust-matval”, som du varken förstår att du ens gör - eller betydelsen av. Men ditt val har faktiskt stor betydelse för hur mycket du ”sätter” i dig. Du kan ta kontroll över dessa vägval.
11:11
Din hud har en naturlig skyddsbarriär som hjälper dig stå emot klimatets påfrestningar. Men bara till en viss grad. Lägre temperaturer, vind, kyla, lägre luftfuktighet och vintersol tär på din hud och gör den torrare och fnasigare än vanligt. Det gör hudens skyddsbarriär svagare och huden tunnare. Små sprickor och fina linjer träder fram. Det kan lätt bli en ond cirkel. Att ta hand om huden för att förebygga rynkor blir desto viktigare i ett sådant klimat. Är du rustad för det? Vi hjälper dig.
13:56
Läs hur du blir av med finnar, oren hud och akne och gör huden jämn och fin.
13:32
Om du letar efter något som kan ge dig fin, slät hy och råda bot på rynkor och hängig hud då vet du att hyaluronsyra är en del av svaret. Hyaluronsyra är en ofta återkommande ingrediens i många skönhetsprodukter. Men vad gör syran i kroppen egentligen och hur fungerar det? Vi har gjort en djupdykning i detta trendiga ämne och ger dig en kortfattad sammanfattning här.
12:27
Bekymmersrynkor är ett ålderstecken och dessutom ett bevis på att din hud inte längre orkar släta ut sig när du rynkar pannan. Tyvärr gör dina bekymmersrynkor att du ser äldre, argare och tröttar ut än vad du är. Men det finns knep för att se yngre och mer utvilad ut. Knep och tips som alltså inte innefattar injektioner med kemiska substanser under huden.
10:08
Vare sig du är besviken på din frisyr eller för att du oroar dig för att du tappar hår så har tanken säkert slagit dig att det borde finnas knep för att få håret att växa snabbare. Kanske har du letat efter tips och nån huskur för att håret ska växa snabbare? Då har du säkert också insett att alla goda råd inte fungerar. Men det finns några knep som har bevisad effekt på långsamt växande hår, speciellt när det kommer till mat. Här är 8 livsmedel och näringsämnen som ska kunna få ditt hår och din hårbotten att må bättre, råda bot på glanslöst, tunt hår och framförallt boosta de åtråvärda hårstråna att växa snabbare. Precis som för vår hud så är en vacker hårman ett tecken på en hälsosam insida. Hårcellerna som ligger till grund för varje hårstrå kräver en viss typ av näring. Äter du en bra balans av vitaminer och mineraler regelbundet ger du håret den näring som behövs för att ditt hår ska växa snabbt och hälsosamt.
Totalt 34 poster
Sida 3 av 4
1 2 3 4