MAN - MicroMassage AnsiktsPenna - Ögon Mun Haka

Beskrivning

Massagehuvudet vibrerar ca 10 000 ggr/min och värms upp till ca 42°C vilket ger effektiv massage av hudens olika lager. Designad för behandling av ansikte och hals. Pennans massagespets i metall aktiveras vid kontakt med huden på den person som håller i pennan. Wrinkle Twinkle integrerar högfrekvent micromassage med värme och jonbehandling. Pennhuvudets diagonala design är utformat för att ge god hudkontakt och massage även nära näsvingar och mungipor.

WRINKLE TWINKLE fokuserar på hudens välmående genom bättre blodgenomströmning och lymfatisk dränering eftersom hudens åldrande är starkt relaterat till hur huden mår.

Att stimulera huden genom massage:
• förbättrar cirkulationen och hudens lyster
• ökar hudens naturliga produktion av kollagen
• gör huden fastare och slätare
• bidrar till att reducera fina linjer och rynkor
• ökar ansiktsmusklernas spänst och kan också stärka muskelminnet.

Drivs av 1st AAA-batteri.

Användning

Håll Micro-massage-pennan med normal pennfattning och för den i långsamma rörelser över ansiktets olika delar. Värmen i spetsen utvecklas långsamt till full effekt efter ca 30 sekunder. Behandla olika ansiktsområden i omgångar. Börja gärna kring panna, haka, kinder och kindben med långa rörelser som följer ansiktsmusklernas form. Fortsätt sedan med områdena under ögonen, kring näsa och mun. Var noga att variera rörelserna och byt gärna hand för att variera massagevinkeln. Fortsätt på samma sätt mellan ögonbrynen och pannan. Avsluta med hals och nacke. Pröva dig fram vad som passar dig bäst. Upprepa gärna flera gånger per dag. Micro-massage-pennan är avsedd för att lätt kunna tas med i väska eller ficka och passar lika bra på skrivbordet, vid sängen eller i badrummet. Av hygienskäl är Micro-massage-pennan för enskilt bruk, endast på din egen hud. Kan användas för att massera in hudvårdande serum och kräm. Innehåller 1 st Wrinkle Twinkles MicroMassagePenna med förvaringspåse. CE märkt. Batteri ingår ej.

Dela

Blogga om
MAN - MicroMassage AnsiktsPenna - Ögon Mun Haka