• Massage för läppar
  • Större läppar utan fillers

Lip Me Beautiful II Massageapparat Slätare Hud och Fylliga Läppar

Beskrivning

Lip me beautiful är en smidig massageapparat för rynkor runt munnen och läpparna. Massageapparaten vibrerar med svag ström ca 130ggr/sekund. Den är lika liten som ett läppstift och passar därför perfekt i fickan eller i väskan. I massageapparatens lock finns en möjlighet till snabb UV-desinfektion av massageapparaten. Desinfektionenen kan påbörjas genom knapptryckning när locket sitter på massageapparaten. Blå UV-led-ljus har dokumenterat bakteriedödande effekt. Det konstaterar ett flertal vetenskapliga artiklar som skrivits under de senaste åren. Massera och stimulera läpparna när du har en stund över.

Varför ska jag massera läpparna?

Vi spänner, putar och kniper ihop munnen och speciellt läpparna hela dagen. När musklerna runt munnen spänns veckas huden vid läpparna - speciellt på överläppen - och små tillfälliga rynkor skapas. Huden blir tunn och slapp. Röker man är munnen ännu mer utsatt då både röken och själva rökandet skapar små rökrynkor i huden, speciellt på överläppen.

Ju äldre vi blir ju svårare har huden att vara fyllig och släta ut sig efter ansiktsuttryck och muskelspänningar som gör att huden veckas. Med god återfuktning och bra blodcirkulation kan din hud stimuleras att bibehålla sin ungdomliga lyster, fyllighet och släthet trots att du blir äldre. Massage stimulerar blodcirkulation, cellförnyelse och kollagen-nivån i huden och området kring munnnen och läpparna känns och ser fylligare ut. Ju mer återfuktade och fylligare läpparna blir genom din massage ju mindre syns små veck, rynkor och fina linjer.

Hur ska jag massera läpparna?

Stimulera och massera dina läppar och området på överläppen med mjuka rörelser. Låt massageapparaten vibrera hela området runt munnen och tryck bara lätt. Förflytta din massageapparat längs med näsa-till-munn-rynkorna och avsluta med läpparna för maximal blodcirkulation och cellförnyelse. Du kan känna att det blir lite varmare och att något händer djupt ner i huden. 

Upptäck även:

Renew Hair - för dig som riskerar bli tunnhårig 
Deep Skin Penetration ANSIKTSBEHANDLING
• Plåster för rynkor runt munnen
• Hyaluronsyra för slät hud

Användning

Dela

Blogga om
Lip Me Beautiful  II   Massageapparat Slätare Hud och Fylliga Läppar


Kunder som köpt denna vara har även köpt
  • 425 SEK