Trosa med inlägg - få större rumpa och platt mage snabbt - BEIGE

Beskrivning

En trosa från Bodybaa med vaddar och inlägg som gör att din rumpa ser både fylligare och fastare ut. Trosan har hög midja och är uttrustad med resår i midjan så att magen effektivt hålls in. Med en silhuett som ger sken av en större rumpa ser din midja smalare ut och hela din kroppsform blir mer slimmad och kvinnlig.

Varje trosa har två vaddar, så kallade inlägg; ett inlägg för varje skinka. De uttagbara vaddarna är runda och har en perfekt form. Inläggen sitter perfekt på plats i Bodybaas trosa tack vare den lilla fickan de skjuts in i. Inläggen går att ta ur och ha i andra trosor om du vill. Det som är unikt med Bodybaas trosa är att midjan är relativt hög och håller in din mage genom resår så att din mage blir plattare och hålls platt.

Om du tränar magen samtidigt som du har trosorna på dig - genom att spänna magmusklerna när du går och står - kommer du att se att trosan på sikt hjälper dig att få en plattare mage. Detta sker genom att du succesivt tränar upp dina magmuskler så att de automatiskt håller in din mage, även utan Bodybaas trosa.

Materialet är vackert och tillåter din hud att andas. Stil och design är väl genomtänkt så att du får en snygg silhuett men samtidigt kan vara stolt över de underkläder du har på dig.

Trosan sitter bekvämt och syns inte igenom dina kläder mer än någon annan trosa. Bodybaas trosa med inlägg finns i två färger; beige eller svart. Beroende på om du ska ha den vadderade trosan under ett svart plagg eller ljust väljer du alltid den trosa som passar bäst. Kan tvättas i tvättmaskin.

Bodybaa har ett sortiment av trosor, tajts och övriga shape wear som ger dig större rumpa och platt mage utan träning och utan kirurgi.

Användning

Dela

Blogga om
Storlek:
Trosa med inlägg - få större rumpa och platt mage snabbt - BEIGE