Tajts med inlägg på rumpa och höfter - få större rumpa & höfter och platt mage snabbt - BEIGE

Beskrivning

Gör som Kardashian och de andra i Hollywood. Dra på dig push up tajts med rumpinlägg för en fyllig, fast och större rumpa direkt.

Bodybaa har skapat shapewear tajts som lyfter, förstorar och formar din rumpa perfekt rund för en snygg, kurvig silhuett i både jeans och klänning. Den snygga silhuetten går ut över höften utan synlig kant. Med Bodybaa shape tajts ser rumpan vältränad och fast ut. I och med det påverkas hela din kropps silhuett; benen verkar längre medan din midja upplevs smalare, helt utan träning.

De snygga push up tajtsen har uttagbara välformade ”butt pads” inlägg som garanterat inte flyttar på sig, inte halkar ner på låren och inte upp mot höfterna tack vare det designade magic-utrymmet, där inläggen vid behov enkelt skjuts in och tas ut. Trosans butt pads gör inga synliga märken och det går inte att upptäcka dess kanter.

Tack vare de professionellt formade butt-pads-inläggen och dess exakta placering i trosan ser rumpan naturligt rund, kurvig, fyllig, vältränad och snygg ut.

Oimiterbart bra!

Svensk Storlek Italiensk Storlek Resår
ostretchad/stretchad Push-up tajtsens inlägg (diameter)
36 M 56/80 cm 13 cm
38 L 58/85 cm 13 cm
40 XL 61/87 cm 14 cm
42 XXL 64/90cm 15 cm

Användning

Dela

Blogga om
Storlek:
Tajts med inlägg på rumpa och höfter - få större rumpa & höfter och platt mage snabbt - BEIGE