• Torra Hälar Hälsprickor
  • Plåster Fina Fötter
  • Ta bort torr hud på hälar

Hälplåster Plåster för Fötter med Hälsprickor Spruckna Torra Såriga Hälar + Ointment

Beskrivning

• Mjukar snabbt upp torr, hård, sprucken hud
• Underlättar läkning av fotsår och hälsprickor
• Snabb smärtlindring, skydd och tryckavlastning för sprucken häl
• Stimulerar hudens egen förmåga att förebygga problem med torra, spruckna hälar

Effektiv behandling som hjälper torra hälar och sår

Torra fötter och spruckna hälar ser otrevliga ut och gör ofta ont. Ett effektivt sätt att behandla hårda, torra hälar och hälsprickor är att använda plåster från MedicFoot. Plåstret fungerar som ett skyddande andra hudlager på den torra och spruckna hälen och ska verka under hela dagen. Resultatet kommer snabbt. Lätt att sätta på, sitter bekvämt och stabilt runt foten. Tvättbar och återanvändbar. Det ingår 2st plåster / förpackning. 

Hur fungerar läkning av hälsprickor?

MedicFoot Plåster gör din torra hud på hälarna mjuk genom att återskapa fuktbalansen i huden. Plåstret hjälper också till att skapa en miljö som är optimal för läkning av sprickor och sår på hälen och fötterna. Samtidigt ger plåstret dina fötter och hälsprickor smärtlindring och tryckavlastning direkt du sätter på det och stödjer på foten. Dina hårda, torra och spruckna hälar kommer bli mjukare och huden får hjälp att läkas på naturlig väg.

ont på hälen

Hur gör man och hur snabbt går det?

Hälplåstret är tillverkat i mjuk hudvänlig silikon som sitter bekvämt. Du trär hälplåstret över fötterna på morgonen efter duschen och låter det sitta på hela dagen. Resultatet kommer snabbt. I många fall räcker det med några dagars behandling så är problemen över. Häl-plåster är återanvändbart.

Kan förebygga hudproblem och sprickor på fötterna

När sprickorna har läkt och dina fötter känns mjuka och fina går det utmärkt att fortsätta att regelbundet använda hälplåster i ett förebyggande syfte för att hålla huden mjuk och återfuktad och slippa smärta. Tänk på att så fort din häl blir för torr ökar risken att huden spricker upp och börjar blöda igen.

Läs mer om Ointment för sprickor på hälarna >>

Storlek: One size plåster fäster om foten och passar alla - Detta plåster passar för Diabetiker fotvård: Ja - Tillverkare: SwedishSolution - Antal plåster per förpackning: 2 plåster - Innehåll i plåstret: Silikon - Är plåster återanvändbart: Ja - Är plåster tvättbart: Ja, med mild tvål och vatten - Övrigt: Detta plåster fungerar även som stötdämpare och inlägg för andra fotproblem, ont i hälen, hälsporre och liknande.

Användning

1) Börja med att tvätta av fötterna och den torra huden på hälarna med vatten och mild tvål. Torka huden ordentligt. 2) Ta fram hälplåstret från Swedish Solution ur förpackningen och trä det över foten så att plåstret täcker den torra huden och sprickorna på hälen. Plåstret ger dig smärtlindring och tryckavlastning samtidigt som det fungerar som ett skyddande andra hudlager på den torra och spruckna hälen. En miljö som är effektiv för sårläkning på fötterna skapas under plåstret och tillåter huden att bli återfuktad. 3) Låt hälplåstret sitta kvar minst 8 timmar varje dag, gärna mer. Det går bra att gå och stå med hälplåstret även om det kan kännas som att gå på moln. Det fungerar att använda strumpor och skor även om det kan behövas lite längre tid att ta på dem eftersom foten blir några millimeter större. 4) Efter en hel dags användning är huden mjukare, återfuktad och smidigare. Ta bort plåstret. Eventuellt kan du se att vissa huddelar har blivit lite ljusare. Tvätta fötterna och ta bort överflödig uppmjukad hud genom att skrapa försiktigt med en nagel eller gnugga med en handduk. Tvätta hälplåstret med mild tvål och vatten och låt plåstret självtorka. Smörj in dina hälar med en kräm och låt krämen verka över natten. 5) Upprepa behandlingen varje dag tills dina fötter och hälar är helt mjuka och smidiga och huden på hälarna är jämn och har läkt. Du kan använda hälplåstret i förebyggande syfte och förhindra att spruckna hälar förvärras. Om symtomen kvarstår, vid infektion eller alltför hög smärta bör du uppsöka en fotvårdsspecialist eller hudläkare.

Dela

Blogga om
Hälplåster Plåster för Fötter med Hälsprickor Spruckna Torra Såriga Hälar  + Ointment