ScarMEDICAL Ärrplåster I Jämnar ut och Bleker Ärr 4 st droppar 25*35mm Transparent

Beskrivning

  • Bevisad effekt på ärr och ärrvävnad i kliniska studier
  • Ger blekare ärr
  • Ger jämnare hud och minskad hypotrofisk utväxt

 

Hur fungerar ScarMEDICAL ärrplåster?

ScarMEDICAL Ärrplåster behandlar ärr och ärrvävnad genom att skapa ett microklimat med en lufttät barriär som är kraftigt återfuktande och förnyar huden samtidigt som plåstret höjer temperaturen i hudytan. ScarMEDICAL ger också fördelaktig tryckeffekt på ärrvävnaden och påverkar var nya hudceller bildas. Det gör det skadade hudområdet slätare och jämnare i både färg och struktur. 

Bevisad effekt för ärrbehandling

ScarMEDICAL Ärrplåster är tillverkat av 100 % medicinskt silikon som i kliniska studier har visat sig effektivt för att bleka och minska synligheten av nya och gamla ärr. Medicinsk silikon har klarat multipla säkerhetstester och har egenskaper som gör att den kan användas säkert i kontakt med levande vävnad.

Hur snabbt fungerar ScarMEDICAL Ärrplåster?

Minsta rekommenderade behandlingstid: 2 månader även om tydliga förbättringar och resultat syns tidigare. Plåstret bör täcka ärret så stor del av dygnet som möjligt för att huden ska förnya sig och minska ärrets storlek och färg. ScarMedical Ärrplåster är transparent och fungerar för alla typer av ärr hos barn och vuxna. Plåstret är återanvändbart och lätt att tvätta av med mild tvål och ljummet vatten för förnyad vidhäftningsförmåga. Finns i flera storlekar och utformning för att passa ärr från akne, kejsarsnitt, bröstoperation, brännskador och kosmetisk kirurgi mm.

Hur gör man?

ScarMEDICAL Ärrplåster av medicinskt silikon appliceras enkelt och bekvämt på rengjord hud hos både barn och vuxna.

1. RENGÖR området med mild tvål och vatten.
2. APPLICERA plåstret på torr hud. Täck ärret + 5mm omkring.
3. LÅT VERKA under 8-24h/dygn, 2-3 månader.
4. RENGÖR dagligen ärr och plåster. 

Innehåller 4 st droppformade ärrplåster 25*35mm.
Hitta en annan form och storlek som passar ditt ärr bättre här >>

Användning

1) RENGÖR: Börja med att rengöra ärret och området runt ditt ärr med mild tvål och vatten. Torka huden ordentligt. Ta fram ärrplåstret ur förpackningen. Klipp eventuellt plåstret i ett format som passar ditt ärr. OBS Plåstret ska täcka minst 5mm extra på alla sidor om ärret som ska behandlas. Dra därefter av den skyddande tejpen. 2) SÄTT PÅ OCH LÅT VERKA: Applicera plåstret på ärret så att det täcker minst 5mm utöver ärret på alla sidor. Plåstret ska verka på huden under 8-24h/dygn under ca 2-3 månader. 3) RENGÖR: Efter ett dygns användning rengör du huden med mild tvål och vatten och låter huden självtorka. Eventuellt kan du vid behov även rengöra ärrplåstret med mild tvål och vatten för att förbättra dess vidhäftningsförmåga. Låt plåstret självtorka innan du använder det igen. 4) UPPREPA: Upprepa behandlingen (steg 1-3 ovan) varje dag under 2-3 månader trots att resultat syns tidigare. Vid kraftiga ärr kan ytterligare resultat uppnås vid användning upp till 12 månader.

Dela

Blogga om
ScarMEDICAL Ärrplåster I Jämnar ut och Bleker Ärr  4 st droppar  25*35mm Transparent