SilikonSpatel - Micromasserande Massageapparat - Panna, Kinder, Haka

Beskrivning

SilikonSpatelns vibrationer i samband med ett lätt tryck mot huden aktiverar massageapparatens små silikonpiggarna som effektivt behandlar de djupt liggande hudlagren på panna, kinder, runt ögon och läppar. Resultatet är en förnyad, hälsosam och välmående hy med lyster.

Bli av med finnar, akne och oren hud

Silikonspateln fungerar genom sin eliminering av döda hudceller och bättre blodcirkulation. Kan användas för att massera in en rengöringsgel eller dagkräm för slätare, jämnare hud

• ger huden ökad lyster och släthet
• minskar uppkomsten av nya finnar och hjälper oren hy genom lymfatisk dränering
• gör huden fastare genom att öka hudens egen produktion av kollagen
• avslappnande och behagligt

 

Urval av Massageapparater för Ansikte och Hår

• RenewHair - Massageapparat för dig som börjar bli tunnhårig
• Deep Skin Penetration Ansiktsbehandling 
Lip me beautiful II Slätare överläpp Fylliga Läppar 
• AnsiktsPenna MicriMassage för påsar under ögonen  
• Ansiktsmassör för lyster, slät, strålande hud. 

Hur får man Fin Hy och Slät Hud?

Hudens åldrande är starkt relaterat till hur huden mår. Ju sämre huden mår ju svårare har huden att bekämpa finnar, akne och orenheter, det bildas små inflammationer i huden som inte vill läka. Med tiden blir huden torr och den onda cirkeln är ett faktum. Därför fokuserar den vibrerande Silikon Spatel på att ge din hud massage, bättre blodcirkulation och lymfatisk dränering för att förbättra hudens utseende genom att förnya och föryngra din hud på ett naturligt sätt. Du kan också massera huden med dina fingrar, men det är inte lika effektivt. Hjälp gärna din hud från insidan genom att tillföra rätt näring för hudens rekonstruktion: kosttillskott med kollagen, kosttillskott med hyaluronsyra, kosttillskott för hud med A,C,E-vitamin.

Ansiktsmassage stimulerar din hud och fungerar i den här ordningen:

1) ökar blodcirkulationen, förbättra hudens lyster, fyllighet och välmående
2) lättar spända ansiktsmuskler och förbättra lymfatisk rengöring
3) frigör döda hudceller från huden

Hur ofta ska jag massera för att min hud ska bli slätare och bli av med akne?

Massera ditt ansikte två gånger per dag  så att cirkulationen kommer igång. Detta gör att din hud förnyar sig och ger plats till yngre hud utan akne och utan djupa rynkor och andra hudproblem. Tiden går inte att vrida tillbaka men du kan hjälpa din hud att må bra. Låt din hud stråla, vara frisk, slät och vacker. 

Användning

Från näsan och utåt sidorna styr du Wrinkle Twinkles Micromasserande Spatel över ansikte och hals. Följ till exempel vårt Wrinkle Twinkle program "Hur gör man ansiktsmassage hemma" och se även produktbilden här bredvid med ansiktet och massagepilarna. Pröva dig fram vad som passar just ditt ansikte och hudstruktur. Fortsätt så länge det är behagligt. Upprepa morgon och kväll i minst tre veckor för bästa effekt. Av hygienskäl är produkten för enskilt bruk och endast användas på din egen hud. Testa gärna med hudvårdande serum och kräm. Innehåller: 1 st Wrinkle Twinkles Micromasserande Spatel med ytskikt i silikon, höjd 125 mm. Förvaringspåse ingår.

Dela

Blogga om
SilikonSpatel - Micromasserande Massageapparat - Panna, Kinder, Haka